‘Tam Bir Rezalet’

‘Tam Bir Rezalet’

Bu sözler Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e ait. Olaylardan dolayı çok üzgün ve sinirli olan Özgener, “Herkes hak ettiği cezayı alacak” dedi…
8 Mayıs 2011

Maç öncesinde yaşanan olaylarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, net konuştu. Telefonla ulaştığımız Başkan oldukça sinirli ve üzgündü. Hayatında böylesine vahim bir manzarayla karşılaşmadığını belirten Özgener, “Süper Lig’de daha önce böyle bir iptali hatırlamıyorum. Çünkü maç başlamadan bir saat önce oldu. Bursa Valisi’yle 2-3 kez görüştükten sonra yönetim kurulu olarak Beşiktaş taraftarının Bursa’ya gitmesi kararını aldık. Bu görüntüler Türk Futbolu’na zarar veriyor. Artık buna bir dur dememiz gerekiyor” ifadesini kullandı. Verilecek cezayla ilgili de konuşan Özgener sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Bir Daha Yaşanmayacak’
“Peşinen konuşmak anlamsız olur. Ancak herkes hak ettiği cezayı alacak. Perşembe günü yönetimle olağanüstü bir araya gelecek ve bu konuda kararımızı vereceğiz. Şiddet yasası gereği de ihbarlar yapılacak ve sorumluların ceza alması sağlanacak”

Tags: , , , , , ,

Leave a comment